vorige

Over ons

De zoektocht naar kwalitatief telefonisch personeel vraagt om een speciale aanpak. Talented People Recruitment is opgericht vanuit deze gedachte en biedt op professionele wijze onder- steuning aan uiteenlopende organisaties in de zoektocht naar telefonisch personeel.

Over ons

Van een gespecialiseerd bureau mag meer verwacht worden dan van een regulier uitzendbureau. En dat begint al bij de werving van kandidaten. Talented People werft enkel intrinsiek gemotiveerde kandidaten en selecteert hieruit de beste kandidaten middels een unieke werkwijze.

Werving

Een belangrijk kanaal voor het vinden van geschikte kandidaten is het internet. Middels onze succesvolle online werving strategie worden wij gevonden door enthousiaste en intrinsiek gemotiveerde kandidaten. En daar ligt precies onze kracht.

lees meer

Team

Talented People Recruitment bestaat uit een team van ambitieuze jonge mensen die allen ervaring hebben met het werken in een contactcenter. Hierdoor weten zij exact wat de juiste eigenschappen zijn van een succesvolle contactcenter medewerker.

Werken bij ons

Als recruitmentbureau zijn wij continu op zoek naar nieuw talent. Niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze interne functies.

lees meer