vorige

Onze diensten

Talented People is geen standaard uitzend- of wervingsbureau. Als gespecialiseerd bureau in klantcontact personeel weten wij als geen ander wat u zoekt in nieuwe medewerkers.

Meer dan een standaard recruitment bureau

Op basis van de behaalde resultaten kunnen wij stellen dat onze kennis en werkwijze leidt tot betere resultaten dan bij reguliere uitzendbureaus. Onze organisatie is effectief ingericht om snel op een actuele behoefte in te kunnen inspelen. Hierdoor biedt onze dienstverlening een uitkomst voor de vraag naar kwalitatief klantcontact personeel voor uiteenlopende organisaties en functies. Een veelzijdigheid in beloningsmodellen biedt bovendien voor iedere situatie een passende oplossing.

Werkwijze

Onze werkwijze is opgedeeld in zeven fases. De kandidaat doorloopt deze fases stap voor stap in onze sollicitatie proce- dure. Elke fase heeft zijn eigen kern- waarden. Van het werven van kandidaten met reeds een intrinsieke motivatie voor de functie tot het binden en blijven boeien wanneer de kandidaat in dienst is.

lees meer

Tarieven

Talented People biedt vier verschillende mogelijkheden waarop nieuw personeel kan instromen. Hierdoor maakt u altijd de meest passende keuze voor uw organisatie en de openstaande positie(s). Uiteraard bieden wij voor iedere vorm een scherp tarief.

lees meer
Onze opdrachtgevers

Talented People Recruitment levert kandidaten voor projecten van onder andere:

Logo's

 

Functies

Binnen de contactcenter branche onderscheiden wij verschillende functie gebieden. Wij leveren B2C/B2B commer- cieel personeel, (Technisch) Klanten- service personeel, Native speakers, Multi channel agents en management posities. Door middel van een specifieke aanpak en sollicitatie traject leveren wij voor elke functiegroep de ideale kandidaat. 

lees meer